Novetats editorials adult

EL QUADERN SUÍS

TORRA, QUIM

EDITORIAL PROA EDICIONS

FECHA DE EDICIÓN  06-06-2018

EAN 9788475887241

IDIOMA CATALÀ

COL·LECCIÓ  A TOT VENT NÚMERO COLECCIÓN687

PÀGINES368

DIMENSIONS 130 X 205

MATERIA MEMORIES

 

Sinopsis
El president Quim Torra va treballar durant divuit anys per a una companyia d’assegurances; els dos últims, com a membre d’un equip internacional amb seu a Suïssa. Torra va aprofitar l’ocasió per capbussar-se en la cultura, la societat i el paisatge de la Confederació alpina i també per contemplar Catalunya des de la distància.

Llegeix més...
     • ELS CAMINS DE LA LLUM

  COIA VALLS

  EDITORIAL ROSA DELS VENTS

  FECHA DE EDICIÓN  06-06-2018

  EAN 9788416930845

  IDIOMA CATALÀ

  PÀGINES408

   

   

  Sinopsis
  L'obra més ambiciosa de Coia Valls.

  Aquesta és la historia d'una revolució, protagonitzada per un nen, portada a terme des de l'anonimat, sense més armes que un punxó.

  El petit d'una família de basters, els Braille, té un accident que li farà perdre la vista gradualment. La tenacitat dels qui l'envolten, i la seva pròpia, aconsegueixen teixir un camí d'aventura i descobertes que anirà molt més enllà del que ens atreviríem a somiar.

  La vida d'en Louis Braille, un recorregut que ens parla de llums i d'ombres, de llibertat i d'opressió, de salut i de malaltia, de com l'enginy pot superar la manca de recursos, i que transcorre en paral·lel a la convulsa França de la primera meitat del segle XIX, en un temps de revoltes i esperances.

  Coupvray, Paris, Limoges i Vichy són els escenaris que acullen la lluita d'un home de procedència humil que va descobrir la clau amb què els cecs trencarien les seves cadenes, mentre maldava per trobar l'essència de la felicitat.

  La commovedora història del creador del sistema Braille, una impressionant novel·la de superació que recordaLas cenizas de Ángela.

  Una gran saga familiar que ens trasllad...

   

Compra el teu llibre en línia

                     

També ens pots trobar a:

      

Aquest projecte ha rebut un ajut del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.