Belles Arts

Retoladors POSCA

Marcadors de pintura a l'aigua per a totes les superfícies. Posca de Uniball, el retolador més famós. El preferit per grafiters, professionals de les arts gràfiques i aficionats de les manualitats.

TEIXITS: Es pot utilitzar el marcador POSCA en tot tipus de teixits i és resistent al rentat un cop planxat. Hem comprovat la compatibilitat del marcador POSCA amb una sèrie de teixits: cotó, seda, lli i skai. TRUC: Per optimitzar la fixació, rentar primer el teixit abans de customitzar. En els teixits delicats, li aconsellem començar per traçar els contorns i pintar progressivament per evitar que s'escampi la tinta. Per fixar els colors, planxar el teixit.

VIDRE: El marcador POSCA marca el vidre i s'esborra amb un drap humit o netejavidres. Les creacions i els lletrats en el vidre poden ser efímers o permanents si es couen al forn.

PLÀSTICS: Sabia que la pintura del marcador POSCA s'adheria perfectament al làtex? ¿Que podia fixar en el vinil i el PVC planxant amb un drap? TRUC: Esperar uns segons fins que el marcador POSCA estigui sec abans de seguir treballant.

PAPER: Els marcadors POSCA s'adhereixen perfectament a tot tipus de paper i de cartró com ara el paper de calc i el paper foto. La pintura no traspassa el paper i és resistent al pas del temps. Es pot optimitzar la fixació aplicant un vernís.

PEDRA: El marcador POSCA és impecable en el mineral: la seva adherència és perfecta i la definició del traç és fina. Per optimitzar la seva adherència i la seva resistència, aplicar un vernís o coure al forn. Ideal per decorar pedres. TRUC: Sobre les superfícies llises o brillants, es recomana fer petits moviments circulars i regulars per aconseguir un acabat nítid.

CERÀMICA I PORCELLANA: El marcador POSCA és ideal per a les creacions. Les seves creacions poden ser modificades segons el seu imaginació.¡ Un cop cuites al forn es convertiran en autèntiques obres d'art !. TRUC: Rentar els objectes amb aigua freda o temperada a mà. No aconsellem el rentaplats.

METAL: Hem comprovat l'adherència del marcador POSCA, la definició del traç, la resistència a la fricció ia l'aigua en l'alumini, el ferro i l'acer amb una capa de pintura, amb o sense vernís. En superfícies poroses, el marcador POSCA és resistent a l'aigua, a la llum

 

 

Belles Arts

Compra el teu llibre en línia

                     

També ens pots trobar a:

      

Aquest projecte ha rebut un ajut del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.